Behandeling.

 

Mijn massages zijn geen medische behandelingen en ik stel geen medische diagnoses. Ik zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden reguliere medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen.

Bent u onder behandeling van een arts of fysiotherapeut, vraag die dan of u gemasseerd mag worden.

Bij koorts, griep en open wondjes/puistjes mag er niet gemasseerd worden.

Bij Divali worden geen erotische handelingen en massages gegeven, dit is niet bespreekbaar.

                                     

Kosten en betalingen.

Tarieven zijn inclusief BTW.

Betaling kan contant of per bank. waarbij de betaling uiterlijk binnen 30 dagen na de behandeling gedaan moet zijn.

Annuleringen tot 24 voor de afspraak zijn kosteloos.

Kadobonnen zijn geldig tot en met de datum die er op vermeld staat.

 

Privacy.

 

Ik bewaar alleen gegevens die noodzakelijk zijn voor de behandeling en facturatie: naam, adres (alleen op verzoek klant ivm factuur), telefoonnummer, email adres, massage redenen en wensen, afspraakdata. Op uitdrukkelijk verzoek van de klant zal ik hier vanaf zien.

Deze gegevens staan niet op een website, worden zorgvuldig opgeborgen, passend beveiligd tegen verlies en onrechtmatig gebruik en worden met niemand gedeeld. De gegevens die op de factuur staan worden opgeslagen voor verdere administratieve verwerking, de administateur is ook gehouden aan geheimhouding.

De gegevens worden minimaal eens per jaar opgeschoond en gegevens die niet meer nodig zijn (bijv. als u geen klant meer bent) worden verwijderd, rekening houdend met wettelijke bewaar verplichtingen.

 

Aansprakelijkheid.

Wanneer u zich door mij laat behandelen is dit op eigen risico.

Door het maken van een afspraak accepteert u deze voorwaarden en verklaart u tevens dat u me niet aansprakelijk zult stellen voor mogelijke bij- of nawerkingen.