Ik leg mijn hele hart en ziel in de massage. Petra Verlangen, massage praktijk DivaliDaarmee wordt het een zielsmassage die je meeneemt naar een gebied van innerlijke stilte waar de diepste kern van je wezen ervaren kan worden. Masseren is ook een kunst om aan te raken waar het nodig is, waar het lichaam vast zit in de dagelijkse verplichtingen, waar stress de grootste boosdoener is.

 

 


Wat brengt mijn massage je?

Door mijn massage voel je je lichaam weer ontspannen en krijgt het weer de kans om zichzelf te helen. Om weer met je hart te kunnen voelen, om weer liefde voor jezelf te voelen, want ook dat gaat weer stromen na mijn zielsmassage. Mijn ziel met al mijn liefde verbindt zich even met jouw ziel en laat je voelen dat je het waard bent om hier te zijn. Maar ook dat je een lichaam hebt waar je goed voor moet zorgen. Iedereen is maar met het hoofd bezig en het hart wordt helemaal vergeten. Waardoor velen uit balans raken, met alle gevolgen van dien.

Mijn opleiding en achtergrond
De integratieve massage opleiding heb ik gedaan in België bij Geert van Coillie. Hij is de grondlegger van deze integratieve massage, waar ik het zachte
lichaams en energie  werk, kennis van anatomie en relaxatie van technieken heb geleerd. Sinds 2009 ben ik aangesloten bij het Netwerk Integratieve Massage.

Daarvoor was ik al meer dan 10 jaar bewust bezig met mijn pad te volgen. Ik heb o.a. emotioneel lichaamswerk gedaan en Reiki 1 en Reiki 2. Ook heb ik een opleiding sportmassage gevolgd. Hier heb ik me bepaalde technieken eigen gemaakt die ik integreer in mijn integratieve massage. Naast mijn massagepraktijk ben ik samen met mijn dochter Marieke een kleinschalige wellness begonnen: Gelukkig-Wel.

Warmte
Ik werk graag met warmte, warmte ontspant. Door de extra warmte worden ook verkrampingen in de spieren minder en kan er door weinig druk te geven in de spieren al snel ruimte ontstaan. De extra warmte die ik gebruik zijn:

  • een elektrische deken
  • warmte kussens
  • warme handdoeken
  • een infrarood lamp, deze dringt ook nog eens diep door in de spieren